Deel dit bericht

Janssen Personeelsdienst = Janssen Techniek

Hallo, wij zijn Janssen Techniek, ook wel bekend als “Janssen Personeelsdienst”!

Onze oorsprong ligt in een klein kamertje van een paar vierkante meter in Didam. In 2001 zag de arbeidsmarkt er heel anders uit dan nu. Er waren op dat moment veel meer werkzoekenden dan vacatures. Als voormalig monteur kon Theo Janssen zich associëren met de technische vakkrachten. Hij kende de wereld van de opdrachtgevers als zijn broekzak. Vanuit het kantoortje in Didam werd de 1e werkzoekende geholpen met het schrijven van een mooie sollicitatiebrief en het maken van een professioneel CV.

Na de eerste plaatsing in 2001, zijn wij ruim 2.500 matches met meer dan 500 opdrachtgevers in de regio verder!

Wij zijn, met gepaste trots, al meer dan 20 jaar onderdeel van de ontwikkeling van technische talenten en hun carrière. In de afgelopen jaren hebben we veel meegemaakt. Waar sollicitanten jaren geleden in rijen voor de deur stonden, zijn de rollen nu omgedraaid en zijn er meer vacatures dan werkzoekenden. De technische arbeidsmarkt is aan veel veranderingen onderhevig. Solliciteren gaat tegenwoordig bijvoorbeeld via WhatsApp of LinkedIn en sollicitatiebrieven en cv’s dienen alleen nog als ondersteuning in het sollicitatieproces. Om te kunnen meebewegen met de dynamiek van deze markt is verandering nodig.

In de afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest met het stapsgewijs aanscherpen en optimaliseren van onze dienstverlening. Als vakmensen onder elkaar delen wij de liefde voor de techniek, wat de samenwerking nóg leuker maakt. Wij begrijpen wat er speelt, wij spreken de taal en wij worden er blij van dat wij onze kandidaten en opdrachtgevers steeds beter waarde kunnen bieden. Zo zijn bijvoorbeeld kortdurende en onzekere contracten al even verleden tijd en start iedereen bij ons direct met een jaarcontract. Daarnaast investeren wij fors in de professionele opleiding en ontwikkeling van onze interne en externe collega’s. Eén ding is altijd hetzelfde gebleven, namelijk onze passie voor de techniek!

Wij zijn Janssen Techniek

Onze stappen hebben geresulteerd in een nieuwe naam, een nieuwe website én nieuwe recruitmentsystemen. Maak je geen zorgen! We bieden nog steeds dezelfde diensten, met dezelfde betrokkenheid en dezelfde laagdrempelige en vriendschappelijke manier van communiceren, alleen in een beter passend jasje! 100% focus op techniek en een touch van de nuchtere Achterhoekse aanpakkersmentaliteit.

Waarom Janssen Techniek?

Wij krijgen energie van de techniek, wij ademen techniek en zijn trots op de vakmensen die ons werk zo leuk maken! Met onze toenemende technische kennis, ons groter wordende netwerk en de integratie van moderne systemen, weten wij onszelf nog steeds te ontwikkelen in het maken van de perfecte match.

Wij zijn géén uitzendbureau en wij zijn meer dan een personeelsadministratie of een recruitment bureau. Wij helpen vakidioten aan de volgende stap in hun carrière; de volgende stap in de techniek. Of je nou starter bent of senior, wij geloven erin dat wij voor iedereen een passende match kunnen maken. Een functie waar je blij van wordt, bij een werkgever waar jij je thuis voelt. Of het nou in de werktuigbouwkunde, metaaltechniek, installatietechniek, elektrotechniek, bouwtechniek of industrie is, wij blijven technische talenten verbinden met mooie bedrijven in ons netwerk. Met deze ontwikkeling maken wij de cirkel rond, met ons oog voor talent en vanuit ons hart voor techniek!

Deel dit bericht