Ontwikkelen via Janssen Personeelsdienst, oog voor talent!

Jij hebt talent en je wilt je ontwikkelen. Wij gaan je helpen, want wij investeren in de opleiding en ontwikkeling van onze eigen medewerkers én onze detacherings- en flexmedewerkers. Hoe verder jij je ontwikkelt, hoe groter jouw kansen op de arbeidsmarkt worden.

Wij hebben nauwe contacten met toonaangevende opleiders in Nederland, waarbij iedere vorm van opleiden bespreekbaar is. Of het nou gaat om een volledige opleiding, een opfriscursus of een online training, wij gaan graag met je in gesprek om je opleidingswensen in kaart te brengen.

Daarnaast verzorgen we maatwerkopleidingen, waarbij jouw werkplek centraal staat. Hierdoor kunnen wij werken en leren voor jou goed met elkaar combineren. Met onze ervaring met het selecteren van opleiders, haal jij zo snel en efficiënt mogelijk jouw diploma.

Een vakdiploma halen

Je kunt via Janssen Personeelsdienst een specifiek vak leren waarbij we direct werkgarantie bieden. Ben jij bereid om er helemaal voor te gaan en je kansen op een vaste baan zeker te stellen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden om je vakdiploma te halen.