Deel dit bericht

Een vaste aanstelling voor Wouter!

“In eerste instantie was ik wat terughoudend, maar op aanbevelen van een vriend ben ik het aangegaan.”

Onze collega Niels heeft Wouter vorig jaar benaderd via LinkedIn, toen we zagen dat hij beschikbaar was voor een nieuwe uitdaging. Nu, ruim een jaar later, mogen wij Wouter feliciteren. Begonnen met een jaarcontract en inmiddels een vaste aanstelling bij BVH Display! Ruim 90% van iedereen die in de afgelopen jaren via ons is gestart, kan na een jaar worden gefeliciteerd met een rechtstreekse aanstelling! Wij gingen met Wouter in gesprek om te vragen naar zijn ervaringen met Janssen Techniek.

BVH Display

Wouter, inmiddels is het ruim een jaar geleden dat wij je leerden kennen. Hoe heb je het traject ervaren vanaf het 1e contactmoment met onze collega Niels, tot en met je intakegesprek bij ons op kantoor?
“Ik heb dit contact als zeer positief ervaren. Niels had een rustige en vriendelijke manier van benaderen (in tegenstelling tot andere recruiters). Heel duidelijk was dat het uitgangspunt was om mij te helpen aan een nieuwe, leuke baan.”

Je bent na het kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, bij diverse bedrijven op gesprek geweest. Wat heeft voor jou uiteindelijk de doorslag gegeven om bij BVH Display aan de slag te gaan?
“Door jullie werd duidelijk dat mijn kwaliteiten breder ingezet kunnen worden dan ik zelf voor ogen had. Ik had zelf niet gedacht dat ik een meer creatieve kant op zou kunnen. Dit bleek uiteindelijk toch meer mijn interesse te hebben dan een puur technische baan.”

Hoe heb je de periode vanaf het bemiddelingstraject tot en met je plaatsing bij BVH Display ervaren?
“Er is goed onderhandeld door Janssen Techniek, voor mijn detacheringscontract. Dit heeft mij uiteraard geholpen met een mooie overgang naar het in dienst treden bij BVH. Tijdens mijn detacheringsjaar was er niet meer contact dan nodig was tussen ons. Bij vragen was er direct iemand beschikbaar met antwoord.”

Wat maken je werkzaamheden bij BVH leuk?
“Het is een veelzijdige baan. Van dtp werk tot visualisaties van winkelpanden en technische uitwerking van displaymeubels. Soms werk je aan 10 projecten per dag, dus geen dag is hetzelfde.”

Kun je voorbeelden noemen van momenten waarop onze dienstverlening jou positief heeft verrast?
“Voor mij was het heel prettig dat jullie mogelijkheden hebben geboden waar ik zelf niet aan gedacht heb.”

Hoe kijk je tegen het concept ‘detachering’ aan, waarbij je eerst een jaar bij het detacheringsbureau in dienst bent en daarna een rechtstreekse aanstelling krijgt?
“In eerste instantie was ik wat terughoudend, maar op aanbevelen van een vriend ben ik het aangegaan. Achteraf absoluut geen spijt van. Tijdens het werk merk je er eigenlijk niks van. Daarnaast heeft Janssen voor mij een goed startsalaris onderhandeld, die ik er zelf waarschijnlijk niet uit had gehaald.”

Wat zijn je toekomstplannen als het gaat om je carrière?
“Toekomst vind ik heel moeilijk te zeggen. Over het algemeen kijk ik misschien niet verder dan een jaar. Ik zie wel wat er komt. Enige wat ik daarin kan zeggen is dat ik geen persoon ben die ooit een 25-jarig jubileum gaat krijgen.”

Heb je tot slot feedback over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren?
“Eigenlijk heb ik geen aanmerkingen. Ik ben zeer tevreden over jullie dienstverlening.”

Wouter eindigt met: “Nogmaals bedankt voor de goede zorg, de taart, het bier en de multitool! Wellicht tot over een aantal jaar, wanneer ik toe ben aan een nieuwe uitdaging!”

Wouter, bedankt voor je enthousiasme en inzet! Wij wensen je nog een mooie tijd bij BVH Display!

Een keertje van gedachten wisselen?
Ben je momenteel (latent) werkzoekend en toe aan een eerste of volgende stap in je carrière? Dan vinden wij het fijn om met jou in contact te komen! Vul ons contactformulier in, of bel: 0314-374940. Liever appen? Geen probleem! Je bereikt ons op: 06-22497714.

Deel dit bericht