Onze werkwijze!

Denk je weleens na over een volgende stap in je carrière, maar vind je het lastig om een goede invulling aan deze gedachte te geven? Loop je bijvoorbeeld weleens rond met deze vragen:

  • Sluit mijn huidige baan nog aan bij mijn ambities?
  • Zit ik nog wel op de juiste plek?

Malen deze gedachten door je hoofd?

  • Ik zou graag meer willen verdienen;
  • Ik heb behoefte aan een betere balans tussen werk en privé;
  • Ik zoek meer betekenisvol en uitdagender werk;
  • Het lijkt me fijn om dichterbij huis te werken.

Wat jouw vragen of gedachten ook zijn, wij gaan graag met je in gesprek! Waar word je blij van, waar ben je goed in en wat vind je belangrijk in een baan of werkgever? Ben je een starter op de arbeidsmarkt, of beschik je al over jarenlange werkervaring? Wij gaan je in beide situaties helpen! We helpen al meer dan 20 jaar (young) professionals aan een (betere) baan in de techniek.

Jouw volgende uitdaging is maar een paar stappen van je verwijderd. Wil je eens sparren? Leuk!

In 5 stappen naar jouw volgende uitdaging

Het eerste contact
Het eerste contact

Leuk, wij hebben voor het eerst contact! Je bent bijvoorbeeld via LinkedIn door ons benaderd, of je hebt zelf contact met ons opgenomen naar aanleiding van een specifieke vacature of behoefte. Wij maken telefonisch kennis en plannen een intakegesprek in op een van onze kantoren. Natuurlijk gaan wij discreet met jouw gegevens om.

De kennismaking
De kennismaking

De koffie of thee staat klaar en je komt langs op kantoor om echt eens met ons in gesprek te gaan! Wij krijgen energie van interessante gesprekken met ambitieuze mensen. Wij bespreken waar jij blij van wordt en welke mogelijkheden wij zien. Liever vroeg in de ochtend of ná vijf uur langskomen? Geen probleem! Wij denken graag met je mee.

Wij gaan aan het werk
Wij gaan aan het werk

Nu wij een goed beeld van jou hebben gekregen, gaan we voor je aan de slag! We bekijken samen met ons team met welke bedrijven wij een match vinden in ons netwerk. Welk bedrijf voldoet aan jouw wensen, behoeften en ambities? Tijdens het gehele traject houden we je op de hoogte van de voortgang!

Het is een match!
Het is een match!

Yes, we hebben een match! Althans, dat denken wij op basis van jouw wensen, behoeften, ervaring en persoonlijkheid. Nu nog kijken of ook jij een klik voelt. Je gaat op gesprek bij het bedrijf. Wij plannen het gesprek voor je in en natuurlijk begeleiden en adviseren wij jou in het gehele proces.

Je hebt een nieuwe baan!
Je hebt een nieuwe baan!

Gefeliciteerd! Je hebt een klik met het bedrijf en je bent het eens geworden over de arbeidsvoorwaarden! Je gaat aan de slag. Wij bieden jou direct een jaarcontract waarbij je vanaf je eerste werkdag pensioen opbouwt. Daarnaast is er een fors opleidingsbudget beschikbaar om je te kunnen blijven ontwikkelen. De volgende stap in jouw carrière is gezet!