Onze diensten
voor werkgevers

Het binden en boeien van werknemers is een mooie uitdaging. Met ruim 20 jaar ervaring in de techniek, kunnen wij onszelf gerust een specialist binnen ons vakgebied noemen. Wij zijn betrokken en combineren onze jarenlange ervaring met de nieuwste recruitmenttechnieken.

We bieden verschillende diensten aan, waaronder detachering, werving en selectie en payrolling. Wij hebben een breed netwerk en vanuit onze vestigingen voor de regio’s Doetinchem en Arnhem, breiden wij dit netwerk nog dagelijks uit. Voor ons staat één doel centraal: de ideale match maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Wij stellen onze kandidaten dan ook uitsluitend gericht voor. Wij kunnen dit alleen als we fysiek kennis hebben gemaakt met de opdrachtgever. Ons hart gaat sneller kloppen als we door de productiehal van een bedrijf lopen. Omdat wij iedere klant, ongeacht de bedrijfsomvang, willen voorzien in de personele behoeften, bieden wij verschillende HR-diensten aan.

Detachering

Wij bemiddelen zowel starters als ervaren professionals in hun zoektocht naar een baan. Wij waarderen talent en willen onze werknemers écht iets bieden. Dit betekent zekerheid; toekomstperspectief en de mogelijkheid om talent te ontwikkelen. Iedereen ontvangt bij ons direct een jaarcontract, inclusief opbouw van plus pensioen (via het StiPP Pensioenfonds) en een fors opleidingsbudget. Na het doorlopen van de overeengekomen contracttermijn, is de insteek dat een kandidaat bij jullie direct in dienst treedt; ook wel een ‘detavast constructie genoemd’. Bovenstaand houdt in dat jullie als inlener een jaarcontract met ons aangaan, waarbij jullie een inleengarantie afgeven voor de overeengekomen contractduur. In een jaarcontract is een proeftijd van 4 weken opgenomen.

Wij dragen onder andere zorg voor:

 • Het vinden van dé perfecte kandidaat;
 • De salarisbetalingen (wij hebben een eigen salarisadministratie);
 • Opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen;
 • Het ziekterisico;
 • Scholing;
 • Begeleiding waar nodig.

Werving en selectie

Wij begrijpen dat de werving van de juiste persoon voor een hogere functie binnen de organisatie, cruciaal is voor het succes van de onderneming. Het wervingstraject is in veel gevallen tijdrovend en complex. Graag helpen wij organisaties met onze werving & selectie dienstverlening, voor management- en directiefuncties. We leveren kwaliteit door onder andere onze kennis, ervaring en uitgebreide screening en referentiechecks. Wij staan bekend om onze betrokken en transparante werkwijze en vinden de perfecte kandidaat, terwijl jij je bezig kunt houden met je dagelijkse werkzaamheden.

 1. Je meldt je vacature bij ons aan;
 2. Wij komen graag langs om kennis te maken en meer over het bedrijf, de medewerkers en de personele behoefte te weten te komen;
 3. De vacature wordt in ons systeem geregistreerd;
 4. Ons marketingteam onderzoekt de mogelijkheden en doelgroep en zorgt ervoor dat er campagnes worden gedraaid, op diverse toonaangevende banensites en andere kanalen waar de doelgroep te vinden is. Het marketingbudget wordt in overleg met jullie bepaald en is onderdeel van de opstartkosten, voordat de daadwerkelijke werving plaatsvindt;
 5. Wij beoordelen de sollicitaties en zoeken daarnaast proactief kandidaten die aan het gestelde profiel voldoen;
 6. Wij nodigen de kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor voor de regio Doetinchem of Arnhem;
 7. Zijn wij overtuigd? Dan wordt de kandidaat bij jullie voorgesteld en bij interesse ingepland voor een sollicitatiegesprek;
 8. Zijn de gesprekken succesvol verlopen? Gefeliciteerd, jullie hebben er een nieuwe collega bij!
 9. Wij versturen de factuur conform de overeengekomen afspraken;
 10. Gedurende het hele traject houden wij contact.

Ben je op zoek naar (technische) professionals? Neem dan contact met ons op. Laat ons jouw werving en selectieproces uit handen nemen. Meld jouw vacature aan en wij vinden de ideale match voor jouw bedrijf.

Payroll dienstverlening

Payrolling is een dienstverlening waarbij je het juridisch werkgeverschap uit handen geeft. Heb je zelf een nieuwe werknemer geworven maar wil je geen werkgeversrisico lopen? Dan biedt onze payroll dienstverlening mogelijk een uitkomst. Je hebt geen omkijken naar de salarisadministratie, ziekteverzuimbegeleiding en overige verplichtingen waar je als juridisch werkgever mee te maken krijgt.

Onze dienstverlening in een notendop:

 1. Je meldt je werknemer bij ons aan;
 2. Wij zorgen ervoor dat er een arbeids- en inleenovereenkomst worden gemaakt;
 3. Jij en je werknemer accorderen de overeenkomst;
 4. Je levert wekelijks de gewerkte uren van je werknemer bij ons aan;
 5. Wij betalen de werknemer en versturen de factuur.

Meer weten? Wij maken graag een vrijblijvende offerte!