Deel dit bericht

Het team van Janssen Techniek!

Veel geleerd en veel gelachen!

Wij nemen afscheid van ‘one of the guys’ van Janssen Techniek! Wouter gaat ons team verlaten en vertelt graag meer over zijn werkzaamheden en ervaringen in de afgelopen periode!

“In augustus ben ik begonnen met mijn meeloopstage bij Janssen Techniek, waar ik in de eerste week kennis heb gemaakt met de organisatie, het team en hun werkwijze. Al snel merkte ik dat ik heel goed op mijn plek zat in Doetinchem. Er wordt veel gelachen, de sfeer is goed en er wordt vooral hard gewerkt. De ideale combinatie als je het mij vraagt!

Naarmate de tijd vorderde, kreeg ik steeds meer werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Van het uitbreiden van mijn eigen netwerk, tot het werven van kandidaten via diverse kanalen. In de eerste weken heb ik heel veel kennis opgedaan en waren de werkzaamheden uitdagend en leerzaam.

Uiteindelijk begon ik al snel met het (her)schrijven van vacatures, om deze een speciale ‘Janssen Touch’ te geven. Ondertussen was ik natuurlijk bezig met mijn onderzoeksopdracht, die gericht was op het vacatureproces. In deze periode heb ik kennis gemaakt met mijn nieuwe beste vriend ChatGPT! Een interessante, opkomende technologie die processen gemakkelijker maakt; ook voor mij als student!

Vanaf mijn 1e werkdag heb ik me bezig gehouden met het maken van voorstelprofielen die naar onze klanten worden verstuurd. Een van de onderdelen van het voorstelprofiel is een samenvatting van het gesprek met de sollicitant. In de beginperiode van mijn stage heb ik vaak mogen aanschuiven en meekijken hoe mijn collega’s deze gesprekken voerden. Al snel kreeg ik de mogelijkheid om zelfstandig met de sollicitant in gesprek te gaan en het profiel uit te werken.

Naast de dagelijkse werkzaamheden op kantoor, ben ik een paar keer samen met Niels op bedrijfsbezoek geweest. Dit was ook erg interessant en leerzaam. Het is gaaf om de techniek ‘in het echt’ te zien en mee te maken wat er op de werkvloer van een hightech bedrijf gebeurt!

Ik krijg terug op een enorm leerzame en leuke stage, waarin ik kennis heb mogen maken met de wereld van arbeidsbemiddeling in de techniek.

Jongens, bedankt voor deze mooie kans!”

Een keertje van gedachten wisselen?
Lijkt het jou gaaf om, net als Wouter, veel te leren in een omgeving waar veel wordt gelachen, hard wordt gewerkt en waar je de kans krijgt om écht het maximale uit jezelf te halen? Dan vinden wij het gaaf om met jou in contact te komen!

Je vindt onze vacature en contactgegevens hier!

Deel dit bericht