Interne vacatures

Wij zijn Janssen Techniek, hét detacheringsbureau voor technisch personeel! Wij bemiddelen vanuit Doetinchem kandidaten naar een uiteindelijk vaste baan in de techniek. Wij zijn groeiende en breiden ons werkgebied continu uit.

Ben je op zoek naar een werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen? Neem dan contact met ons op en laat ons weten waar jij “oog voor” hebt!

Consultant
Doetinchem

Consultant

Hey you! Ben jij net afgestudeerd, klaar voor de arbeidsmarkt en op zoek naar een veelzijdige en toffe functie waarin je de kans krijgt om jezelf professioneel te ontwikkelen op het gebied van de techniek én commercie? Ben je daarnaast iemand die écht wil (leren) ondernemen? Lees dan zeker even verder!

Vanuit onze vestiging in Doetinchem bemiddelen wij werkzoekenden naar een uiteindelijk vaste baan in de techniek. Wij zijn groeiende en zoeken een collega die ons team komt versterken!

Senior Consultant
Doetinchem

Senior Consultant

In Doetinchem staan onze deuren wagenwijd open voor een Senior Consultant!
Heb je interesse in de techniek en werk je graag met en voor mensen? Wil je daarnaast vrijheid in het indelen van je werkdagen en de ruimte krijgen om jezelf professioneel te ontwikkelen? Dat kan in de functie van Senior Consultant op ons moderne kantoor in Doetinchem! Wij hebben de perfecte vacature voor iemand die klaar is voor een volgende stap in zijn of haar carrière. Ben je iemand die echt wil ondernemen? Lees dan snel verder!

Stagiair(e) HRM/ Commercie
Doetinchem

Stagiaires

In Doetinchem staan onze deuren wagenwijd open voor een stagiair(e) HRM / commercie! Je krijgt bij ons de kans om te ontdekken wat jij écht leuk vindt en waar je goed in bent. Ben jij een mbo- of hbo-student die op zoek is naar een leerzame meewerkstage? Wij gaan graag met je in gesprek! Meer weten over de taken die mogelijk bij jouw stage horen?