Interne vacatures

Wij zijn Janssen Techniek, hét detacheringsbureau, met vestigingen voor de regio Doetinchem en Arnhem. We bemiddelen kandidaten naar een uiteindelijk vaste baan in de techniek. Wij zijn groeiende en breiden ons werkgebied continu uit.

Op dit moment hebben wij voor zowel het team in Doetinchem als voor regiokantoor Arnhem vacatures vacant. Het gaat om fulltime functies, waarbij 32 uur per week bespreekbaar is.

Consultant
Arnhem

Consultant

Goed nieuws! Wij hebben de perfecte vacature voor iemand die klaar is voor een volgende stap in zijn/haar carrière en zich graag (verder) wil ontwikkelen in de techniek! Ben je iemand die daarnaast veel vrijheid in het indelen van zijn/haar werkdagen prettig vindt en écht wil ondernemen? Bekijk dan ons vacatureprofiel!

Vestigingsmanager
Arnhem

Vestigingsmanager

In jouw rol van vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van de vestiging. Je coacht de consultants en stuurt je team aan. Hierbij stimuleer je de ontwikkeling en professionele groei van je collega’s. Vestiging Arnhem wordt ‘jouw’ vestiging, waarbij je onder andere verantwoordelijk wordt voor het behalen van de gestelde doelen. Je bouwt relaties op met klanten en prospects en draagt vanuit jouw rol actief bij aan de ontwikkeling van ons detacheringsbureau.

Stagiaires
Doetinchem

Stagiaires

In zowel Doetinchem als Arnhem staan onze deuren wagenwijd open voor een stagiair(e) HRM / commercie! Je krijgt bij ons de kans om te ontdekken wat jij écht leuk vindt en waar je goed in bent. Ben jij een hbo-student die op zoek is naar een leerzame meewerkstage? Wij gaan graag met je in gesprek! Meer weten over de taken die mogelijk bij jouw stage horen?